LayerSlider Not Transitioning or Showing Thumbnails

  • In Progress
    Posted in: Highend WP Theme  

  • Customer
    Alan Nusbaum
    October 4, 2019 at 2:45 am #142402

    I’ve built a single slider (with 5 slides, transitions & links) in LayerSlider v6.9.2 published to my home page at https://connectiscybersecurity.com. The slider seems to be constructed correctly according to the Layerslider preview.

    ISSUES on HOME PAGE:
    1- Site only shows the first slide and never transitions to the next slide.
    2- Thumbnails are never visible although correctly defined
    3- The links are not present on the home page
    4- The directional <PREV NEXT> buttons although visible have no effect when clicked manually

    It’s as though something in the theme is blocking the functionality, but I can’t figure it out. I’ve spent 7 hours trial and error to make this work and I’m at my wits end. I’m hoping this is just a configuration thing, but I doubt it as I’ve tried everything, including creating a new test slider that also didn’t work so I deleted the test.

    Please access my site to find out what’s going on and hopefully fix this.
    I’ve provided the access credentials yesterday under my username ALAN NUSBAUM – Borka has access. If you search Wednesday support issues you’ll find a private message with the user & password. If you still need them, let me know.

    Thanks in advance
    Alan Nusbaum

    Sorry, this forum is for verified users only. Please Login or Register to continue

Comments are closed.